Известие

Collapse
No announcement yet.

ангелски очи за 166 ФЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ангелски очи за 166 ФЛ

Попаднах на сайт - в Киев правят тунинг на нашите фарове, вижте какво се получава...

Края на месеца ще ходя на там за седмица, ако има интерес мога да попитам дали могат да ми пратят такъв кит - CCFL и колко ще струва. На сайта им пише, че са тяхна разработка, правят се точно за модела кола и пасват идеално. Ще направя запитване като съм си в Одеса и ще пиша да видим дали ще има желаещи за такива комплекти...

Аз малко не съм фен на подобен вид гъзария, ама ако се получи като на снимките ще е доста красиво пък и ще ме накара най-накрая да ги полирам тия пластмаси.. Естествено черното трябва да си го боядисаме сами....
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

И аз не си падам, но тея фарове просто изглеждат перфектно. Брой ме и мен за един комплект, дори и да не съм минавал онлайн, когато пишеш - пиши на Григор, Бобо, кой да е, все ще има някой онлайн да ти потвърди заявката ми
    Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
    HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Олигофрени.
      Да ми пускат снимка и началото/края на светлината да е от долната им страна е меко казано смешно.
      Щом не са се постарали в детайлите, значни не са фенове.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

И на мен ми харесват. Но няма да сложа такова нещо. Това си е "брандирано" за БМВ.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Да не забравите после и да смените емблемата Ще има по улиците "Гледай ги тия Алфи как се правят на БМВ-та"
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Пишете в гуглето ангелски очи, отваряте първия сайт http://eftini.com/ring-ccfl-za-angel...h=12_1086_2027 поръчвате 4 броя по 13 лв, и щом ви кефи разглобявате фара и малката Алфа става истинско голямо БМВ.
            И не забравяйте края(началото) на светлината се слага горе, а не като на снимките.

Comment

4 броя по 13 + 4 броя инвертори по 15 + 5 лева за доставка - 117 лева... Обаче там по-важното е размера - дали ще пасне точно...
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1
              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Working...
              X